Contact

Menu

Asperges met ham en krielaardappelen€ 8,95
Pasta pesto met tomatensalade€ 7,95
Sportsalade (vlees of vega)€ 7,95
Broodje hamburger met verse friet€ 7,95
Broodje vega burger met verse friet € 7,95

Laatste nieuws

Lekker gezond! Edwin is de man achter de bijzondere kantine van Dash’35

Wilfred Genee maakt zich al een poosje hard voor gezonde voeding in sportkantines. Zijn project ‘vullen of voeden?’ krijgt geregeld... Lees meer...

26-04-2019 07:30

Aankomende evenementen

Informatieavond Reanimatie

07-05-2019 19:30

Dinsdagvond 7 mei verzorgt Robert Vreugdenhil van Reanimatie Drechtsteden een informatie avond van ongeveer een uur op Dash’35.
Op deze avond hoor je meer over het fenomeen hartstilstand, over reanimatie en een AED. Bezoekers zullen voorzien worden van informatie en kunnen inschrijven voor een officiële training als follow-up van deze informatieavond. De avond begint om 19:30 uur.

Over Freshcourt

Freshcourt exploiteert gastvrije betaalbare horeca in de sportkantine van tennisvereniging Dash’35. Verse ingrediënten en vakmanschap vormen de basis van de keuken.

Lees meer...

Arrangementen

Heb je iets te vieren? Een vriendentoernooi, bedrijfsuitje, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest. Dit kan allemaal, afgestemd op jouw wensen, in combinatie met tennis.

Lees meer...

Vertier en plezier

Wilt u graag samen tennissen met iemand van niveau? Dan is Vertier en Plezier perfect voor u! U kunt evenementen aanmaken en de evenementen van anderen bekijken, en gezellig gaan tennissen.

Lees meer...

Nieuwsbrief

Benieuwd naar het laatste nieuws en de beste aanbiedingen van Freshcourt? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.